Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2010 11:44 - Сглобяеми къщи с метална конструкция на ниски цени
Автор: kashti Категория: Технологии   
Прочетен: 1840 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.07.2010 13:54


Сглобяеми къщи с метална конструкция на ниски цени

Интериорен дизайнер за сглобяеми къщи осветление план на къщата и са помогнали съчетаване на промишлени естетична архитектура с колекцията на Guckenheimers "от азиатски мебели и предмети Това, влиза в гаража като материали което те са привеждане в тази къща има много история В същото време, сглобяеми къщши с метална поцинкована конструкция те щяха да живеят във всеки сантиметър от него, така искаш да се чувстваш удобно и забавно Във всекидневната, игриво а четири различни тъкани анимирате трапезария столове стая.

Вторият етаж на сглобяемата къща са спални са организирани около един общински станция компютър и област, в която децата могат да разрастването на пода възглавници, сглобяеми къщи докато гледате телевизия или играят на видео игри. (Безжични слушалки за опазване на здрав разум семейство.) Неформалната подход простира на капитана апартамент, където сглобяемите къщи са на изключително евтини цени висят от тавана песен вместо дребнав пръти завеса, и под душа не стени-просто тик етаж с една канализационна тръба. Прилежащата накисване вана ползва мнението на Каскада планина. "Не мога да ви кажа колко невероятно изгрева на Слънцето, са" чудесни сглобяеми къщи

Въпреки че бях достатъчно късмет да живеят в някои страхотни сглобяеми къщи, кажа това е първият, те могат да си остарява инч "Имахме нужда от сглобяема къща, която служи на семейство с деца, но едно, че ние също не биха искали да напусне, след като децата са си отишли, Тази сглобяема къща работи по този начин. Тя е точно за тях, нали ни гараж за правото и в дългосрочен план. "
Това, което знам специалисти

Въпреки, че в българия не са толкова популярни, сглобяеми къщи се търсят все повече и то сглобяеми къщи единствено с метална поцинкована конструкция получава своя справедлив дял от дъжд, недостиг на вода, не са рядкост. За опазването на този природен ресурс, сглобяеми къщи от обикновенните домове ограничен семейството си на 5-2 бани и прах стая, като се използват тела и стоки с двойна вълни тоалетни. Замърсени подпочвените води представлява заплаха за пътища в региона, така че гаражи се намират с метална конструкция за по висока якост на къщата отзад се постарали да го съдържат. В алеята беше отразено гаражи в предишния бетон, един материал, наподобяващ бунгала и халета третира: тя е твърдо достатъчно, за да карам на но има пропуски, че водата може да премине през в земята по-долу. В дъното халета  на алеята беше отразено в трева павета-клетъчен блок пълна с трева за предотвратяване на балотаж (и ще помогне омекотяват ръбовете на сградата). пеперуда покрива на дома насочват дъждовната вода в цевта, така че може да се използва за напояване на имота. Потънал дъжд градини събират дъждовни води и сглобяеми къщи чрез слоеве от къщи  пясък и чакъл, то пречистване, тъй като процежда в почвата. Тези методи се оказа толкова ефективен при контролиране подземните води, че Guckenheimers не е трябвало да свърже къщата си в бурята канализация.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kashti
Категория: Технологии
Прочетен: 38892
Постинги: 10
Коментари: 11
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930